Home » Ruilen/Retourneren

Ruilen/Retourneren


14 dagen retourgarantie

Na de aankoop van uw producten bij SA Fightgear heeft u wettelijk recht op een bedenkperiode van 14 dagen nadat het product bij u is afgeleverd. Na uw retourverzoek bij ons is binnengekomen heeft u nogmaals 14 dagen om het product te retourneren. 
En het vervangende product wat dan weer retour gestuurd wordt heeft u ook weer een bedenkperiode van 14 dagen.

Retourneren van uw producten

SA Fightgear is niet alleen een online winkel, maar bied U ook de mogelijkheid onze showroom te bezoeken in Den Haag waar U uw producten kunt ruilen. Ook is het mogelijk uw product terug te sturen naar ons adres indien het niet mogelijk is om langs te komen. Wanneer U ervoor kiest het product terug te sturen, maakt u dan gebruik van het volgende stappen plan:

  • Vermeldt duidelijk wat er met de retour gestuurde producten moet gebeuren zodat er voor een snelle afhandeling gezorgd kan worden. Wij proberen de producten binnen 2 tot 4 dagen bij U thuis terug te hebben.
  • Maak een kopie van uw factuur zodat duidelijk is om welke producten het gaat.
  • Vermeldt duidelijk uw naam en adresgegevens waar het pakket naar gestuurd mag worden.
  • Wanneer U ervoor kiest de bestelde producten terug te sturen en U wilt uw geld terug, vermeldt dan duidelijk uw rekeningnummer zodat het bedrag exclusief de gemaakte verzendkosten binnen 3 weken kan worden teruggestort op uw rekening.

 

Als U deze stappen doorlopen heeft, verpak het product zoals U deze ontvangen heeft en plak het pakket goed dicht want de retourzending is altijd voor risico van de verzender. U kunt het pakket retourneren naar het volgende adres: